Ajankohtaista

Kesän 2021 kävelykierrokset

Kesän 2021 kävelykierrokset on nyt julkaistu! Järjestämme kaikille avoimia kävelykierroksia toukokuun alusta syyskuun loppuun aina torstaisin klo 17-18.30. Katso kaikki kierrokset ja lisätiedot täältä.

Kiitos vuodesta 2020!

Asikkala-Oppaat ry haluaa kiittää kuluneesta vuodesta kaikkia asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneita. Vuosi 2020 on ollut hyvin erilainen meille kaikille, mutta iloksemme olemme silti saaneet opastaa ja kertoa upeasta kunnastamme. Kesäkierroksillemme osallistui yhteensä melkein 250 kävijää, kiitos teille kaikille!

Nyt on aika rauhoittua joulun viettoon ja ottaa vastaan uusi vuosi toiveikkain mielin!

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta toivottaa Asikkala-oppaat

Yllätysten joulukävely 2.0

No nyt on yllätyksiä luvassa! Perinteinen yllätysten joulukävelymme siirtyy nettiin! Olemme live-tilassa Facebookissa sunnuntaina 20.12. klo 14. Tervetuloa seuraamaan virtuaalista joulutervehdystämme!


Tapahtumakalenteri

Katso mitä muuta Asikkalassa tapahtuu Asikkalan kunnan tapahtumakalenterista.


Asikkala-Oppaat ry valittu Suomen Opasliiton Opasyhdistykseksi 2019

Suomen Opasliitto ry vietti 11.-13.10 syysliittokokoustaan Sastamalassa. Kokouksessa Asikkala-Oppaat ry valittiin Suomen Opasliiton Opasyhdistykseksi 2019.

“Huikean hienolta tuntuu! Upeaa saada valtakunnallinen tunnustus pienehkönä yhdistyksenä”, Asikkala-Oppaat ry:n puheenjohtaja Leena Lehtinen kuvailee ensitunnelmiaan valinnan jälkeen.

Asikkala-Oppaat ry vietti 30-vuotisjuhliaan vuonna 2018. Juhliin olikin paljon syytä, koska juhlavuosi osoittautui käännekohdaksi Asikkala-Oppaiden toiminnassa.

“Saimme vuonna 2018 seitsemän uutta Asikkala-opasta Itä-Hämeen Matkailuyhdistyksen järjestämän opaskoulutuksen kautta, joten meitä on nyt yksitoista opasta” iloitsee Lehtinen.

Asikkala-Oppaiden vuosi on ollut työntäyteinen. Useat tuhannet matkailijat – paikalliset asukkaat mukaan lukien – ovat saaneet tietoa ja viihdyttäviä tarinoita opastuksilla.

“Nykyisten oppaiden ansiosta olemme ensimmäistä kertaa historiassamme pystyneet pitämään viikottaisia kävelykierroksia eri puolilla kuntaa. Pystymme myös takaamaan tasokkaat museokierrokset Urajärven kartanomuseossa, joka on maamme vanhimpia kartanomuseoita” jatkaa Lehtinen.

Kielitaitoiset Asikkala-oppaat ovat päässeet myös kansainvälisiin opastustehtäviin yhteistyössä Asikkalan kunnan kanssa, kun Asikkala toimi isäntänä Douzelage-päivillä. Douzelage on 27 Euroopan kunnan muodostama yhteisö.Comments are closed.