Liity jäseneksi

Opasyhdistyksemme on perustettu v. 1988. Meitä on nykyään 11 auktorisoitua opasta ja ollessamme opastustyössä ovat tunnuksina rintapielissämme Guide-merkit.

Upeita ja monipuolisia kuntamme nähtävyyksiä esittelemme pääosin muualta tuleville ryhmille, mutta aika ajoin järjestämme myös kaikille avoimia kierroksia. Käytämme vuosittain useita tuhansia matkailijoita kuntamme yrityksissä ja näin tulevat monet palvelut turvatuiksi meille paikkakuntalaisillekin.

Olemme historian ja ajan tulkkeja ja haluamme innolla kertoa mahtipitäjästämme ja toteuttaa antoisia retkipäiviä sekä lyhyitäkin kohdeopastuksia, mitä sitten asiakkaamme milloinkin toivovat.

Suomen Opasliitto tarkistaa ammattitaitomme viiden vuoden välein vaativalla aktiivisuuskokeella. Ammattitaitomme säilyttämiseksi teemme jatkuvaa omaehtoista tietojen ja taitojen ylläpitoa, mutta tärkeää on myös kouluttautuminen ja siihen, kuin myös aktiivisuuskokeisiin, tarvitsemme varoja. Teemme työtä kotiseutumme hyväksi, tule kannatusjäseneksemme sitä tukemaan! Yksityishenkilön jäsenmaksu vuodessa 10 eur, yhteisöiltä 40 eur. Ilmoita maksaessasi nimi- ja osoitetiedot.

Pankkiyhteys: Järvi-Hämeen Osuuspankki FI98 5011 0920 1026 76
Lämmin kiitos!

Comments are closed.